tirsdag den 3. maj 2011

Sørens fødselsdag

Min kæreste Søren har fødselsdag, og traditionen tro skal han have kage med på job. Som altid har han frit valg i forhold til kagens udseende. Så hvad ville manden så have..... Et Audi logo. Måske ikke lige drømme motivet for en som god kan lide at lave tegneserieagtige kager men hvad han ønsker skal han få. Til historien er der dog det faktum at han lige har fået sin nye bil (surprise.... En audi) og den er han ret glad for. Derudover så arbejder han jo også for Audi, så der falder vel at par fedterøvspoint af, hvis han har en audikage med på jobbet. Og her er resultatet så.


Det er en meget sort kage. Og alt var mit værktøj var smattet godt ind i sort farve bagefter. Bvadr! Men resultatet blev okay. Istedet for at indfarve store mængder fondant(sugerpaste) så have jeg fået indkøbt en spraydåse med sort maling. Dette kan varmt anbefales.

Der skulle også laves en kage til fødselsdagsmiddagen med familien. Temaet er stadig biler. Dog havde jeg lidt mere frihed så det blev måske en lidt mere tegneserieagtigt kage. I kagen lå også en skjult besked til min kæreste. Han fik en tur i to racerbiler på en bane i Vegas. Så derfor er der en racerbane på kagen.


1 kommentar:

  1. Sindsygt flot at usual... Er i øvrigt ved at tabe et par kilo så jeg er klar til dette års pinsekage... Og cool gave til manden!

    SvarSlet