lørdag den 30. juni 2012

Et travlt kageforår

Foråret er åbentbart den tid på året hvor folk spiser utrolig meget kage. Dette er ihverftaldt den oplevelse jeg får når jeg ser på forårets kageønskelisten fra venner og famlie. Der har været utrolig travlt i det lille køkken og derfor har jeg heller ikke haft tid til opdatere bloggen så ofte som ønsket. Derfor kommer der her en masse nye kagebilleder til de kageinteresserede.

Bryllupskage


Vi skulle til bryllup hos et vennepar og de ville meget gerne have en kage til receptionen. Kagen skulle gerne matche temaet fra brylluppet. Jeg tog derfor udgangspunkt i invitationen til brylluppet. Farvetemaet var grønt og de havde sat sådanne nogle fine blomster på. Jeg valgte derfor at lave kagen i samme farve og blomsterne på kagen var også stærkt inpireret af blomsterne på invitationen. Bruden havde fundet en fin topfigur til kagen som passede fint ind.


Kage til fest på kærestens arbejde

Kærestens arbejde skulle holde stor fødselsdagsfest og så skal der selvfølgelig være kage til. Kagens top ligner virksomhedens logo. Der er fire partnere i virksomheden, så dem havde jeg forsøgt at modellere. Tror vist jeg ramte deres udseende meget godt. De kunne da ihverftald se hvem der var hvem.


Endnu en bryllupskage

En rigtig god vens søster skulle giftes og i den forbindelse ville han gerne forære hende(dem) deres bryllupskage. Han forespurtge derfor den syge kagedame om hun kunne være behjælpelig. Og jeg er jo altid klar på at lave en kage så ingen problem:-)
Der skulle bonderoser i brudebuketten så derfor lod jeg mig inspirere heraf. Der var ikke noget tema der skulle følges så der var bare fri leg.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar